Personlige historier

Min Fald til Angst

I 2012 gik jeg på Rantzausminde Efterskole – En ”Demokratisk” Efterskole High-end Macs for dens tid og Et studie for Radio & Lyd Produktioner eller som de brugte det til. Film-baggrund lyd.

På knapt 1 år gik mine problemer fra Meh til Angst. Jeg sværger, Svaneskolen var det Den bedste skole Jeg har gået på. Så da jeg startede på Rantzausminde Efterskole, anså jeg at hvad end problemer jeg vidste Jeg ville få, ville blive nemt klaret, men efter jeg snublede kort før start ved at blive vækket midt om natten kl. 02:00 om aften til et orienteringsløb, gik det hurtigt ned af bakke. Jeg brugte resten af året på finde fodfæste ved selv-isolation fra fællesskabet og langsomt finde ind til kærnen af rytmen af den daglige drift ,men I takt med at jeg blev vidne til hvad kan kun beskrives som et lale-cirkus fra min side, blev det ikke bedre. Jeg forsatte mit arbejde på at forstå mekanismerne ved Radio under mit ophold. Og fandt ud af at jeg trods alt ikke talte til mig selv I radioen efter jeg igen erklæret kærlighed for en pige af halv nord-koreansk og halv dansk herkomst. Det var ikke den første gang Jeg havde erklæret sådanne ting til folk gennem en computer, men det er en historie for en anden gang. Som sagt fandt jeg ud af at jeg ikke blåt talte for døvet øre, da pige sammen med en (hvad jeg antog) for at være en god ven. Til at spørge om jeg mente det Og vi kom til en Aftale om at lod være med at sige sådan noget for åben mikrofon. Jeg fik det indtryk at hun havde lidt nok, hvilket det viste sig da hun havde været mobbet af de andre Studerende for hendes baggrund. Jeg siger jer, Jeg oplevede det værste af menneskeheden på den rejse. Jeg har nok også i nogens øjne opført mig uhørt, men gud er mit vidne at JEG aldrig gjorde det i ond tro. Jeg håber aldrig at se de mennesker for mit åsyn Igen I frygt for mine lidelser kan ikke kurres.

1 år senere hænger en uskyldig pige sig på skolens grund og forstanderne må gå af.
Nu lider jeg af, hvad jeg tror, er Social Angst efter oplevelserne på det sted.

Gud bevare Danmark og ALLE dets folk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *